Κατηγορίες

ΚΥΤΤΑΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η κυτταροθεραπεία άρχισε να εφαρμόζεται στις μεγάλες κλινικές της Ελβετίας, της Γερμανίας και της Γαλλίας, με αντικείμενο αφ ενός  την αναζωογόνηση του ατόμου από πλευράς υγείας (ώστε να λειτουργεί όπως προ δεκαετίας), αλλά και αφ’ εταίρου την αισθητική του εμφάνιση. Στην πορεία όμως έγινε φανερό ότι προσθέτοντας κύτταρα ορισμένων οργάνων, βελτιώνεται η κατάσταση του οργανισμού σε ορισμένες ασθένειες. Μετά από έρευνες, λοιπόν, η χρήση της κυτταροθεραπείας κατέληξε να είναι ένα εκπληκτικό σε απόδοση σχήμα, για πολλές παθήσεις όπως:

 

 

Ακμή  - Αλωπεκία – Αλλεργίες – Άσθμα – Βρογχίτις –Πτώση Ανοσίας – Νευρική Κατάπτωση – Σπασμοφιλία –Stress – Οστεοπόρωση – Αρθροπάθειες – Σκλήρυνση και Ατροφία του Εγκεφάλου – Αρτηριοσκλήρυνση –Προγηρία –Σύνδρομο Down – Σύνδρομο Parkinson –Νανισμό – Διαταραχές ( Κλιμακτηρίου –Μεταβολισμού – Σεξουαλικές) – Γλαύκωμα –Καταρράκτη – Χρόνια Άλγη –Γενική Κατάπτωση και Μετεγχειρητικώς για πιο γρήγορη ανάνηψη…

 

 

 

Οι κατωτέρω φωτογραφίες, είναι από νήπια με Σύνδρ. Down, προ και μετά την θεραπεία. Εκτός της αλλαγής του προσωπείου Down, είχαμε και αύξηση του I.Q. (νοητικού πηλίκου).

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

ΚΥΤΤΑΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ