Κατηγορίες
Τελευταία Σχόλια
ΠΙΟ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
Dimitris Tsirogiannnis

ΘΑ ΛΑΜΨΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ!
ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Γιώργος

ΘΑ ΛΑΜΨΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ!
Χριστιάνα

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - MESOTHERAPY
Ζετα

Ετικέτες Άρθρων

ΠΙΟ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΟΙ

Posted by superadmin 19/10/2016 1 Σχόλια

¨Η ισχύς εν τη ενώσει¨, δίδασκε ο Αίσωπος.

Το θεωρώ αυτονόητο. Είναι γνωστό ότι δεν υπάρχει θεραπεία η οποία  θα κάνει τα πάντα. Έχοντας περισσότερα από εικοσιπέντε χρόνια εργασίας στον χώρο της Αισθητικής και της Υγείας, πιστεύω πως με τους σωστούς συνδυασμούς θεραπειών, μπορώ να καλύψω τις κυριότερες τουλάχιστον θέσεις τους. 
Η καταστροφή του περιβάλλοντος, οι ακτινοβολίες και τα ενεργειακά πεδία μέσα στα οποία ζούμε καθημερινώς, η τρύπα του όζοντος, τροφές ομογενοποιημένες, με συντηρητικά- χημικά-προσθετικά-φυτοφάρμακα-αντιβιοτικά-ορμόνες, μας τοξινώνουν συνεχώς, χωρίς αυτό να γίνεται αντιληπτό. Γι’ αυτό χρειαζόμαστε την επαναφορά και εξισορρόπηση του οργανισμού στα φυσιολογικά του πλαίσια.

    

Πρωταρχικό ρόλο, εδώ, παίζει η Αντιγήρανση ολόκληρου του οργανισμού, διότι σ’ ένα αναζωογονημένο σώμα (τόσο εξωτερικώς όσο και εσωτερικώς), όλες οι θεραπείες θα αποδώσουν το βέλτιστο αποτέλεσμα. 
Υπάρχουν λοιπόν πολλές θεραπείες που μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους.

Όσον αφορά στην αναζωογόνηση ολοκλήρου του οργανισμού, τόσο σε επίπεδο συνεργασίας συστημάτων (εγκέφαλος-αναπνευστικό-πεπτικό-ενδοκρινολογικό κλπ.) όσο και εσωτερικών λειτουργιών των οργάνων, χρειαζόμαστε πιο έντονες λύσεις, που είναι η ΚΥΤΤΑΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ και η ΟΡΘΟΜΟΡΙΑΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ. Εξ αυτών: 

-    η μεν ΚΥΤΤΑΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, με περισσότερα από εξήντα χρόνια χρήσης, ξεκίνησε σαν πρόγραμμα αναζωογονήσεως. Αυτό το πρόγραμμα αλλάζει ανά πενταετία και διαφέρει ανάλογα με το φύλο, διότι οι ανάγκες είναι διαφορετικές αλλά και βάσει των προβλημάτων υγείας που έχει κάποιος. Η θεραπεία αυτή  κάνει τον οργανισμό να λειτουργεί όπως λειτουργούσε προ δεκαετίας. Μ’ αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε καλύτερη ποιότητα ζωής, η οποία λειτουργεί σαν φρένο απέναντι στη φθορά του χρόνου, με αποτέλεσμα την μακροβιότητα. Στην συνέχεια όμως, έγιναν πρωτόκολλα θεραπείας, τα οποία  μπορούν να εφαρμοσθούν και σε πολλές νόσους, όπως αλλεργίες, σκλήρυνση και ατροφία του εγκεφάλου, αρτηριοσκλήρυνση, προγηρία, οστεοπόρωση, αρθρίτιδες, ενίσχυση ανοσοποίησης, βελτίωση των λειτουργιών του εγκεφάλου όσον αφορά στη μνήμη-συγκέντρωση-προσοχή, στις διαταραχές (κλιμακτηρίου,  μεταβολισμού, σεξουαλικές), στο γλαύκωμα, στον  καταρράκτη, στο σύνδρομο DOWN κλπ. Όμως υπάρχει και η Ειδική  Κυτταροθεραπεία για το δέρμα, όπου το εμπλουτίζει με ένζυμα, αμινοξέα, ελαστίνη, κολλαγόνο και γίνεται πιο ζωντανό, ποιοτικό, φωτεινό, εύκαμπτο, χάνοντας αρκετά χρόνια από την πραγματική του ηλικία.

  

Νήπια με σύνδρομο DOWN, προ και μετά την κυτταροθεραπεία: (εξαφάνιση του μογγολοειδούς προσωπείου και αύξηση του Νοητικού Πηλίκου).

-  η δε ΟΡΘΟΜΟΡΙΑΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ, αφορά στην σωστή λειτουργία των κυττάρων μας,  αναλόγως της παθήσεως που έχει κάποιος. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω ειδικής πλέον διατροφής και με την βοήθεια βιταμινών-ιχνοστοιχείων-αμινοξέων και ελευθέρων λιπαρών οξέων, σχετικά με την πάθηση που αναφέρει ο ασθενής. Έτσι κατορθώνουμε και την αντιοξειδωτική τους δράση, για να χτυπήσουμε τις ελεύθερες ρίζες που δημιουργούνται συνεχώς και καταστρέφουν την υγεία μας. 

-    Εδώ πρέπει να τοποθετήσουμε και τα Έξυπνα Φάρμακα, που με τον τρόπο τους αυξάνουν την αιμάτωση και την οξυγόνωση του εγκεφάλου, βελτιώνουν τον μεταβολισμό των κυττάρων του, χαλιναγωγούν τις ελεύθερες ρίζες με αποτέλεσμα την βελτίωση της λειτουργίας του.

Για την εξωτερική μας εμφάνιση οι  πιο κύριες θεραπείες είναι: 
BOTOX: Για όλες τις δυναμικές ρυτίδες μετώπου, παρειών, λαιμού, το        Nefertiti look, ντεκολτέ, όπως και την εκπληκτική ανόρθωση στήθους σε 5 λεπτά, τελείως ανώδυνα, χωρίς εγχείρηση. Οι φωτογραφίες ειναι προ και 15 μέρες μετά, αλλά το ΒΟΤΟΧ  έγινε μόνον στο δεξιό στήθος για να φαίνεται η διαφορά.

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ: Για όλες τις στατικές βαθιές ρυτίδες μετώπου, παρειών και ρινοπαρειακές. Γεμίζουμε τα ζυγωματικά που έχουν αδειάσει από το λίπος  δίνοντας μια έντονα γηρασμένη εμφάνιση. Χρησιμοποιείται επίσης για αύξηση στήθους, για ανόρθωση γλουτών.  για διόγκωση και επιμήκυνση του πέους, όπως και για το γηρασμένο δέρμα των χεριών.

CARBOXY/LIPOXY THERAPY: Βελτιώνει πολύ την οξυγόνωση των ιστών και δημιουργεί αγγειογένεση. Είναι η  πιο μοντέρνα αγωγή για σύσφιγξη δέρματος, κυτταρίτιδα, λιπόλυση,  τριχόπτωση, ρυτίδες, ψωρίαση, ακμήΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: Εν αντιθέσει με τις χειρουργικές επεμβάσεις είναι ανώδυνη. Δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης, επιδέσμους, ζώνες ή αναισθησία. Χρησιμοποιείται σε αφυδατωμένο και ευαίσθητο δέρμα, για αναζωογόνηση, αντιοξείδωση, αντιγήρανση, φωτογήρανση, καλύτερη ποιότητα του δέρματος, καταστροφή του λίπους/κυτταρίτιδας, πανάδες, ακμή, αλωπεκία…

Προ και μετά την Μεσοθεραπεία.
Ενέσεις PPC (Phosphatidylcholine): Η μοναδική που κάνει το λίπος υδατοδιαλυτό, ώστε να αποβάλλεται εύκολα μέσω εντέρου και νεφρών.


 
Λιπόλυση σε διπλό σαγώνι με PPC.

-  ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ: Πιο συχνά χρησιμοποιείτε για κυτταρίτιδα/πάχος, βουλιμία, διακοπή καπνίσματος, stress, κολίτιδα, αλλεργίες, και κάθε είδος πόνου. Δεν  θα ήταν υπερβολικό να ειπωθεί  ότι θεραπεύει σχεδόν όλες τις νόσους, αφού πρόκειται για μια  ολοκληρωμένη ιατρική, μερικών χιλιάδων ετών.

-  PEELING: Για πανάδες, φωτογήρανση, λεπτές ρυτίδες, ακμή, ουλές, ακμή, ποιότητα δέρματος. Καθαρίζει η εμφάνιση του δέρματος, φεύγουν τα νεκρά κύτταρα των ανωτέρων στοιβάδων, για να έλθει ένα νέο, φρέσκο δέρμα στην επιφάνεια. Ας σημειωθεί ότι υπάρχουν και θερινά peelings.


 
Πρόσωπο προ και μετά το PEEL.

-  LASER: Αναζωογονεί τους ιστούς και τα κύτταρα και κάνει το δέρμα να παράγει περισσότερους ινοβλάστες, οι οποίοι με την σειρά τους δίνουν περισσότερο κολλαγόνο και ελαστίνη. Επίσης αυξάνει την σύνθεση των DNA και RNA. Συνήθως χρησιμοποιείται για βελτίωση της ποιότητας του δέρματος, πανάδες, αποτρίχωση, αφαίρεση σπίλων…

     

Χέρι προ και μετά το LASER.

Τελειώνοντας, θα πρέπει να τονίσω ότι στη σημερινή εποχή, δυστυχώς, το άγχος, το stress, και η στεναχώρια, δημιουργούν μια πλατφόρμα πάνω στην οποία αναπτύσσονται όλες οι άλλες ασθένειες. Εάν φύγει αυτή, τότε η κάθε νόσος γίνεται πιο ήπια και πολύ πιο εύκολα αντιμετωπίσιμη. Εδώ, ο βελονισμός για την ψυχική ισορροπία είναι η τέλεια επιλογή που κάνει το άτομο να αντιμετωπίζει τα προβλήματα του πολύ πιο ψύχραιμα, σαν τρίτο πρόσωπο, χωρίς να τους επιτρέπει να τον αγγίζουν. Πρόκειται για μια θεραπεία βάσης, που θάπρεπε να προηγηθεί  κάθε άλλης.

Όλες οι θεραπείες που προαναφέρονται για την αντιγήρανση του οργανισμού και του δέρματος, όπως και αυτές του αισθητικού τύπου, είναι χωρίς παρενέργειες . Οι περισσότερες από αυτές γίνονται χωρίς πρόβλημα, όλες τις εποχές.

Βεβαίως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τίποτε δεν είναι αιώνιο. Στην εποχή μας το γήρας θεωρείται ως ένα τυπογραφικό λάθος, που αργά ή γρήγορα, αν και δεν μπορεί να σβηστεί, μπορεί όμως να διορθωθεί.

 

Dr. ΧΡΗΣΤΟΣ Π. ΒΗΣΣΑΡΙΟΥ

ΤΗΛ:   2106126058
ΚΙΝ:    6974717683
email: chrisviss1@gmail.com
http://www.cvissariou.gr

1 Σχόλια

Dimitris Tsirogiannnis:
09/09/2020, 12:11:01 AM
Reply

Dr Vissariou is an excellent doctor and human.

Leave a Comment