Κατηγορίες
Τελευταία Σχόλια
ΠΙΟ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
Dimitris Tsirogiannnis

ΘΑ ΛΑΜΨΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ!
ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Γιώργος

ΘΑ ΛΑΜΨΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ!
Χριστιάνα

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - MESOTHERAPY
Ζετα

Ετικέτες Άρθρων

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - MESOTHERAPY

Posted by superadmin 19/10/2016 1 Σχόλια

Η ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ  είναι ένας γενικός  όρος που περιγράφει μια τεχνική εισαγωγής ενός επιλεγμένου μείγματος υγρών παρασκευασμάτων στο μεσόδερμα.

Άρχισε το1945 στην Γαλλία από τον Dr. MICHEL PISTOR, για θεραπεία εμβοών (βούισμα στα αυτιά) και για πόνους. Την πρώτη του επιστημονική εργασία την εξέδωσε το 1952.

Εν  αντιθέσει  με  τις  χειρουργικές επεμβάσεις,  η  μεσοθεραπεία: είναι  μια  μη χειρουργική μέθοδος, τελείως ανώδυνη. Δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης, επιδέσμους, ζώνες ή αναισθησία. Οι ασθενείς δεν είναι υποχρεωμένοι να αλλάξουν το ρυθμό και το πρόγραμμα της ζωής τους. Στην εποχή μας χρησιμοποιείται για μια ευρεία γκάμα προβλημάτων (ιατρικών αλλά και αισθητικών).
Α)  στην Ιατρική για   
1)Αθλητικές κακώσεις
2)Μυοσκελετικές παθήσεις (Αρθρίτιδες, τενοντίτιδες,  νευραλγίες…)  
3)Παθολογικές αγγειακές καταστάσεις (φλεβική στάση,  λεμφοίδημα…)
Β) στην Αισθητική για
Ελάττωση του λιπώδους ιστού     (Κυτταρίτιδα,  λιπώματα, μείωση    βάρους…)

   

Παλαιότερα γινόταν με ενέσεις, όμως κατά την τελευταία δεκαετία γίνεται μέσω εξειδικευμένων μηχανημάτων τα οποία δεν χρησιμοποιούν βελόνες πλέον, αλλά μέσω της κρυοηλεκτροφορήσεως, το μείγμα που έχουμε εισέρχεται στο μεσόδερμα τελείως ανώδυνα.
Σήμερα την χρησιμοποιούν περισσότεροι από 50.000 γιατροί σ’ ολόκληρο τον κόσμο, όπως περιγράφεται στην διεθνή βιβλιογραφία για:
--BODY SCULPTING: ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ  (Στόμαχο-Κοιλία-Μηρούς-Γλουτούς-Ψωμάκια-Βραχίονες)
--FACIAL SCALPTING: ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ (Σακούλες ματιών-Διπλό σαγώνι)
--CELLULITE REDUCTION: ΕΛΑΤΤΩΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΟΣ
--SKIN TIGHTENING: ΣΥΣΦΗΓΞΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ
--SKIN REJUVINATION & ANTIAGING: ΑΝΑΖΟΩΓΟΝΗΣΗ   ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΟΣ  και ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ
--SCARS & STRETCH MARKS: ΟΥΛΕΣ και ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ
--ACNE: ΑΚΜΗ
--ALOPECIA: ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ
--FRECKLES: ΠΑΝΑΔΕΣ

Τα πιο αγαπημένα προγράμματα είναι τα:
LIPODISSOLVE:Χρήση της Phosphatidylcholine (PPC). Αυτή είναι ισχυρό Αντιοξειδωτικό προερχόμενη από την λεκιθήνη της σόγιας. Χρησιμοποιείται ήδη ενδοφλεβίως για την καταστροφή του λίπους εντός των αγγείων, επί  ασθενών με υψηλή χοληστερόλη, λιπώδη διήθηση ήπατος και για  αθηρωματικές λιπώδεις πλάκες των στεφανιαίων αγγείων. Η PPC εισερχομένη στο λιποκύτταρο δρα ως απορρυπαντικό. Το λίπος  που προσβάλλεται από την PPC γίνεται υδατοδιαλυτό, (όπως ακριβώς το ζεστό νερό και το σαπούνι διαλύουν τα λίπη στο τηγάνι) και αποβάλλεται μέσω νεφρών και εντέρου.

MESOLIFT: Αντιγηραντική τεχνική για υγειές-λαμπερό δέρμα, ειδικά για τις πολύ λεπτές ρυτίδες, που δεν μπορεί να διορθωθούν με το εναίσιμο ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ  ΟΞΥ.


 

MESOGLOW: Διηθεί την επιδερμίδα με υαλουρονικό οξύ, ιχνοστοιχεία που ευνοούν την ανάπτυξη του κολλαγόνου και αντιοξειδωτικά για την διατροφή του δέρματος, ώστε να επανέλθει αύξηση του όγκου, η νεανική λάμψη και η ακτινοβολία του.

CELLULIFT: Βοηθά στην ελάττωση της κυτταρίτιδος, καταστρέφοντας την μεμβράνη των λιποκυττάρων και αυξάνοντας την μικροκυκλοφορία του αίματος.

MESOBOOST: Καταστρέφοντας το λίπος της ηβικής συμφύσεως, αυξάνει το λειτουργικό μήκος του πέους κατά 1-3 εκατοστά.

MESOSCULPT: Παρόμοιο με το CELLULIFT, αλλά αποσκοπεί σε εντοπισμένο λίπος, σε περιοχές όπως: μάγουλα, σαγόνι, σακούλες ματιών, μηρούς, στομάχι κ.λ.π.
Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται κυρίως είναι: βιταμίνες, αμινοξέα, ιχνοστοιχεία, αντιοξειδωτικά, βελτιωτικά της μικροκυκλοφορίας, ένζυμα, φυτικά εκχυλίσματα, κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ κ.λ.π.

   

Μερικά από τα οφέλη της μεσοθεραπείας είναι:
1-Επαναπροσδιορισμός των κυτταρικών λειτουργιών του δέρματος.
2-Βελτίωση της λεμφικής κυκλοφορίας.
3-Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.
4-Καταπολέμηση της κυτταρίτιδος.
5-Μείωση των ρυτίδων.
6-Διάλυση των πλεονασματικών αποθεμάτων λίπους.
7-Απαλλαγή από τον λιπώδη ιστό στη μέση, δίπλες κάτω από το σουτιέν, ψωμάκια, στομάχι, κοιλιά, δίπλες στους γλουτούς, γόνατα, μηροί, γάμπες, αυχένας, ράχη, χέρια, μάγουλα, σαγόνι, σακούλες ματιών …

Συνήθως χρειάζονται δύο θεραπείες εβδομαδιαίως, για 5-12 εβδομάδες περίπου, αναλόγως του προγράμματος.

 

Dr. ΧΡΗΣΤΟΣ Π. ΒΗΣΣΑΡΙΟΥ

ΤΗΛ:   2106126058
ΚΙΝ:    6974717683
email: chrisviss1@gmail.com
http://www.cvissariou.gr

1 Σχόλια

Ζετα:
11/02/2019, 10:17:57 AM
Reply

Γεια σας Εχω εσω κ εξω τενοντιτιδα αγκωνα. Μπορω να κανω μεσοθεραπεια?? Με τι προιοντα θα κανετε εκχυση?? Κολλαγονο? Αντιφλεγμονωδη? Ευχαριστω

Leave a Comment