Κατηγορίες
Τελευταία Σχόλια
ΠΙΟ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
Dimitris Tsirogiannnis

ΘΑ ΛΑΜΨΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ!
ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Γιώργος

ΘΑ ΛΑΜΨΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ!
Χριστιάνα

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - MESOTHERAPY
Ζετα

Ετικέτες Άρθρων

ΘΑ ΛΑΜΨΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ!

Posted by superadmin 18/10/2016 2 Σχόλια

Οι διακοπές έρχονται. Λογικό είναι, όλοι να θέλουμε να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Δεν ειναι δύσκολο, αφ' ενός, αλλά και πολύ γρήγορο αφ' εταίρου, (συνήθως 5-10 λεπτά).
Εδώ οι μαγικές λέξεις ειναι: ΒΟΤΟΧ και ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ.
Προσοχή όμως: ο σκοπός δεν ειναι να παγώσουμε την έκφραση, ως έχει, έστω και χωρίς μια ρυτίδα, ούτε να κάνουμε υπερβολές που αλλάζουν την δομή του προσώπου ή του σώματος, όπως βλέπετε στην φωτογραφία που ακολουθεί και δείχνει πως θα ήταν η ΜΟΝΑΛΙΖΑ μετά μιας εβδομάδος παραμονή στην Αμερική:


  

Σκοπός είναι να ακούμε σχόλια του στυλ << πόσο ξεκούραστο ειναι το πρόσωπό σου!>> ή << τι έχεις κάνει παιδί μου, εσύ λάμπεις!>>, και ας φαίνονται λιγες υποψίες ρυτίδων, με μία μικρή κινητικότητα των μυών.
Το ΒΟΤΟΧ, μπορεί να δράσει σ' όλες τις δυναμικές ρυτίδες του μετώπου, γύρω απ' τα μάτια, της μύτης, των παρειών, των χειλειών, του λαιμού και του ντεκολτέ. Εδώ ιδιαιτέρως, μπορούμε να κάνουμε τα φρύδια, αν θέλουμε, σαν ημικύκλιο, ή να ανασηκώσουμε λίγο την άκρη τους (όπως έγινε στην πιο κάτω φωτογραφία), που θα δώσει μια λαμπρότητα στην έκφραση, με έντονο βλέμμα.

  
  
Εδώ βλέπουμε το ιδανικό γυναικείο και ανδρικό μάτι.
Αλλά στο ΒΟΤΟΧ, το πιο έξυπνο απ' όλα ειναι ότι: αν κάποιος το αρχίσει πριν εμφανιστούν ρυτίδες, αυτές: ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΠΟΤΕ!
Το ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ, δουλεύει θαυμάσια στις στατικές ρυτίδες: ρινοχειλικές (απο την μύτη μέχρι το σαγώνι), γεμίζει τα ζυγωματικά που έχουν αδειάσει, τις έξω γωνίες των χειλιών, που έχουν πέσει και δείχνουν <<λυπημένη έκφραση>>, στο μικρό στήθο (για αύξηση), όπως και στο γηρασμένο δέρμα του χεριού.
Αλλά μερικές φορές χρειάζεται και στις έντονες κάθετες μεταξύ των φρυδιών, όπου το ΒΟΤΟΧ δεν αρκεί μόνο του, αλλά συνεργάζεται με το υαλουρονικό οξύ, όπως απεικονίζεται εδώ:

 

Στις επόμενες φωτογραφίες, φαίνεται το συμμάζεμα του λαιμού (διπλοσάγωνο), με BOTOX,Όμως μία άγνωστη για το ευρύ κοινό χρήση του ΒΟΤΟΧ, ειναι το στήθος. Πρόκειται για μία πεντάλεπτη θεραπεία, η οποία δίνει το αποτέλεσμα σε 15 ημέρες.
 


Στις δύο πρώτες φωτογραφίες που ειναι το προ και μετά,προσέξτε και το στρογγύλευμα του ώμου, που έχει επιτευχθεί.
  
Στις τέσσερες τελευταίες η θεραπεία έχει γίνει μόνον στο ένα στήθος, για να φανεί η διαφορά στην ανόρθωση.
Όπως ειναι εμφανές το βαρύ στήθος δεν ειναι πρόβλημα. Μάλιστα αν γίνει σωστά , ο χρόνος που διαρκεί, μπορεί να ξεπεράση το ένα έτος!

Τελειώνοντας έχουμε και το “V” του στήθους, όπου με το BOTOX, καθαρίζει από τις ακτινωτές ρυτίδες, που διαμορφώνονται με τον χρόνο.

Στην εποχή μας το γήρας θεωρείται ως <<τυπογραφικό λάθος>>  που αν και δεν μπορεί να σβηστεί, μπορεί όμως να διορθωθεί!


 

 

 

Dr. ΧΡΗΣΤΟΣ Π. ΒΗΣΣΑΡΙΟΥ
ΤΗΛ: 210.61.26.058
ΚΙΝ: 69.74.71.76.83

email: chrisviss1@gmail.com
http://www.cvissariou.gr

2 Σχόλια

Χριστιάνα:
05/03/2019, 06:01:41 PM
Reply

Γεια σας , έχω διαβάσει όλα αυτά όπου λέτε και θα ήθελα να γνωρίζω ποσά στοιχίζει για το στήθος ανόρθωση και για το πρόσωπο Botox ;

ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Γιώργος:
20/02/2020, 08:23:59 PM
Reply

Καλησπέρα σας,θα ήθελα να μάθω την τιμή του μποτοξ πρόσωπο. Ευχαριστώ.

Leave a Comment