Κατηγορίες
Τελευταία Σχόλια
ΠΙΟ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
Dimitris Tsirogiannnis

ΘΑ ΛΑΜΨΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ!
ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Γιώργος

ΘΑ ΛΑΜΨΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ!
Χριστιάνα

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - MESOTHERAPY
Ζετα

Ετικέτες Άρθρων

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΤΡΙΧΟΦΥΪΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ

Posted by superadmin 14/10/2016 0 Σχόλια

      

     Μέχρι πρόσφατα, οι μόνες επιλογές που είχαμε για την αφαίρεση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας (επώδυνες και χρονοβόρες πρακτικές), ήταν οι δύσοσμες κρέμες αποτρίχωσης, το καυτό κερί, τα κοφτερά ξυραφάκια ή η επώδυνη μέθοδος των βελόνων  ηλεκτρόλυσης. Στις μέρες μας οι περισσότεροι θέλουν να ξεφύγουν απ’ αυτόν τον κύκλο.

      

    Σήμερα τα προηγμένα συστήματα laser και παλμικού φωτός, προσφέρουν την ύστατη λύση. Αυτή η ιατρική τεχνολογία, υπερέχει των παλαιοτέρων επώδυνων θεραπειών αποτρίχωσης, ενώ παράλληλα προσφέρει πιο μακροχρόνια αποτελέσματα.

      

Ποια είναι η διαδικασία:

    Επειδή το laser καταστρέφει περισσότερες από μία τρίχα κάθε φορά, γίνεται δυνατή η αποτρίχωση μεγαλύτερων επιφανειών όπως η ράχη, οι ώμοι, τα μπράτσα, τα πόδια και το πρόσωπο. 

Η θεραπεία αφήνει το δέρμα σας απαλό και μεταξένιο, τόσο σε εμφάνιση όσο και σε αίσθηση. Κυρίως όμως, αποτελεί έναν ασφαλή, γρήγορο και αποτελεσματικό εναλλακτικό τρόπο αφαίρεσης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας κατάλληλο για όλα τα χρώματα και όλες τις τρίχες.       

        Ποια είναι τα οφέλη της αποτρίχωσης με  laser και φως:
     Δεν προκαλεί τον ερεθισμό που μπορεί να προκαλέσουν άλλες μέθοδοι αποτρίχωσης.
     Μπορεί να κάνει αποτρίχωση σε μεγαλύτερες περιοχές δέρματος από τις άλλες μεθόδους.

     

     Συνδυάζει την ταχύτητα του ξυρίσματος με την εγγύηση του μονίμου αποτελέσματος.
     Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε περιοχή του δέρματος, όπου το ζητούμενο αποτέλεσμα είναι ένα απαλότερο, νεανικότερο δέρμα χωρίς τρίχες.

         
         

    Πόσες επισκέψεις θα χρειαστούν:
Οι τρίχες αναπτύσσονται ανά περιόδους και η ανάπτυξή τους επηρεάζεται από ορμονικές ή παθολογικές δυσλειτουργίες.  Επί παθολογικών ή ορμονικών δυσλειτουργειών, η θεραπεία θα γίνει μετά την εξάλλειψη του προβλήματος.
Συνήθως χρειάζονται 5-10 συνεδρίες, για σίγουρα και διαρκή αποτελέσματα, ανεξαρτήτως του χρώματος της τρίχας, της περιοχής του σώματος, του τύπου του δέρματος και του κύκλου ανάπτυξης των τριχών. Η θεραπεία συνεχίζεται μέχρις εξαφανίσεως της τριχοφυΐας.
          
                          

 

Dr. ΧΡΗΣΤΟΣ Π. ΒΗΣΣΑΡΙΟΥ

ΤΗΛ:   2106126058
ΚΙΝ:    6974717683
email: chrisviss1@gmail.com
http://www.cvissariou.gr

                                       

Leave a Comment