Κατηγορίες
Τελευταία Σχόλια
ΠΙΟ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
Dimitris Tsirogiannnis

ΘΑ ΛΑΜΨΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ!
ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Γιώργος

ΘΑ ΛΑΜΨΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ!
Χριστιάνα

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - MESOTHERAPY
Ζετα

Ετικέτες Άρθρων

CARBOXY THERAP

Posted by superadmin 14/10/2016 0 Σχόλια

Απώλεια Πόντων – Αλωπεκία – Ψωρίαση.

 

Μισείς το τοπικό πάχος που επιμένει και ανθίσταται σε κάθε σου προσπάθεια να το ξεφορτωθείς; Ήρθε η ώρα να μάθεις για το Carboxy. Πρόκειται για μία θεραπεία που χρησιμοποιεί ένα στοιχείο που ήδη υπάρχει στο σώμα μας και άρα είναι απόλυτα ασφαλές για τον οργανισμό μας: το CO2 (Διοξείδιο του Άνθρακα). 

  
ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ

Η συσκευή διαθέτει μία φιάλη CO2, το οποίο ο γιατρός διοχετεύει κάτω από το δέρμα μας με τη βοήθεια μίας εξαιρετικά λεπτής βελόνας. Κάθε προβληματική περιοχή δέχεται μερικά τσιμπήματα, ώστε να είναι ομοιόμορφη η κατανομή του αερίου στο σώμα και να έχουμε αρμονικά αποτελέσματα.


 ΑΝΩ ΒΛΕΦΑΡΟ

Λόγω του φαινομένου της πίεσης που δημιουργείται, το λίπος διασπάται, αποδομείται και μέσω της λεμφικής οδού απομακρύνεται από το σώμα μας. Έτσι , χάνουμε πόντους και βλέπουμε τη σιλουέτα μας να λεπταίνει, ακόμη και σε σημεία που αντιστέκονται σθεναρά στις δίαιτες, όπως τα γόνατα ή τα “ψωμάκια”.


 ΓΟΝΑΤΑ

Συγχρόνως, προάγεται η αγγειογένεση, δηλαδή δημιουργούνται περισσότερα αγγεία, και επειδή υπάρχει περίσσεια CO2, ο οργανισμός απορροφά περισσότερο οξυγόνο, έτσι πραγματοποιείται πολύ καλή οξυγόνωση της περιοχής και βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος, γεγονός που βοηθά στην απομάκρυνση της όψης φλοιού πορτοκαλιού.


 ΓΟΦΟΙ

Τέλος, με τη διαδικασία αυτή κινητοποιείται ο οργανισμός για μεγαλύτερη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, γεγονός που συμβάλλει στη σύσφιξη και βελτιώνει την εικόνα του δέρματος στην περιοχή. Γενικά η Carboxy συμβάλλει αποτελεσματικά στην αναδόμηση του δέρματος. Μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε περιοχή που παρουσιάζει πρόβλημα, απλά είναι προτιμότερο να αντιμετωπίζεται μία περιοχή κάθε φορά.  


ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ
Διάρκεια: 
Κάθε συνεδρία μπορεί να διαρκέσει μέχρι 20-40 λεπτά και συνολικά απαιτούνται περίπου 15-20 συνεδρίες με συχνότητα 2 φορές την εβδομάδα, τουλάχιστον για την αρχή. Στη συνέχεια μπορεί να γίνονται 1 φορά την εβδομάδα.    

  
ΨΩΡΙΑΣΗ
Πριν&Μετά τη Συνεδρία: 
Γενικά η μέθοδος δεν έχει περιορισμούς και μετά τη θεραπεία δεν εμφανίζονται ούτε σημάδια, ούτε οίδημα, ούτε ερύθημα και επιστρέφει κάποιος κανονικά στο πρόγραμμά του. Απλά για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα και με μεγαλύτερη διάρκεια στο χρόνο, καλό είναι να ακολουθείς μία πιο σωστή διατροφή και να προσπαθείς να μην κάνεις εντελώς καθιστική ζωή.  
Ενδείξεις- Αντενδείξεις:  
Ενδείκνυται για την απώλεια πόντων, τη σύσφιξη και την βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού. 
Δεν υπάρχουν αντενδείξεις.

….ΟΜΩΣ….

Η CARBOXY  THERAPY κάνει πολλά περισσότερα.
Εκτός της κυτταρίτιδας και  του εντοπισμένου πάχους, χρισιμοποιείται και για:
Πλαδαρότητα-χαλάρωση του δέρματος,
Ψωρίαση – Εκζεμα
Τριχόπτωση (αλωπεκία)
Αγγειακές Διαταραχές Κυκλοφορικού – Φλεβιική Ανεπάρκεια
Ελκη ποδιών (διαβητικά – φλεβικά))
Χρόνιο Σύνδρομο Πόνου – Ημικρανίες
Κρύα χέρια και πόδια
Εμβοές (βουητό στα αυτιά)
Χηλοειδή – Ουλές – Ραβδώσεις


 

Dr. ΧΡΗΣΤΟΣ Π. ΒΗΣΣΑΡΙΟΥ

ΤΗΛ:210.6121041

ΚΙΝ:6974717683

email: chrisviss1@gmail.com

http://www.cvissariou.gr

Leave a Comment